__________________________________ Tel: +36 / 30 - 32 - 99 - 133 _____________________________

........................ELADVA!!! You are too late, this home has been sold!!! BEREITS VERKAUFT!................................


Álmai otthona, gyönyörű környezeteben, csendes nyugodt helyen:

Most 25millió forint helyett csak 20millió forintért!!! Szigliget közelében, Hegymagason, Balatonra és Szentgyörgyhegyre panorámás, két generáció vagy többgyermekes család részére is alkalmas tágas kertes ház eladó vagy kisebb ingatlanra, (balatonparti nyaralóra, tapolcai, keszthelyi, veszprémi, pesti lakásra) cserélhető értékegyeztetéssel. A ház csendes, nyugodt környezetben, belterületen, aszfaltos út mellett található, szölőskertekkel körbeölelve.
A földszinten nagy konyha, iroda/vendégszoba külön pici zuhanyzó/WC-vel, nappali, gardrób, közlekedő és egy közepes méretű fürdőszoba van. A felső szinten egy nagy, a későbbiekben akár 3-4 kisebb szobára is osztható nappali, 1 Balatonra néző hálószoba tárolóval, padlásfeljáró és egy nagyon szép sarokkádas, balatoni panorámás, 2 mosdós, WC-s/bidés fürdőszoba található.

Két nagy pincehelyiség és padlástér is van. A fütés gázzal vagy fával oldható meg: konvektor ill. vegyestüzelésű kazán is van. A földszinten padlófűtés az emeleten radiátorok adnak kellemes meleget. A kert gyönyörűen parkosított, telisteli gyümölcsfákkal, rózsákkal, hibiszkuszokkal. Fúrt kútról lehet kényelmesen locsolni, van két nagy terasz, egy faházikó tárolónak vagy nyárikonyhának, fix grillezőhely, 1 autó számára garázs és több autó számára betonozott platz a szabadban.

Jöjjön el, nézze meg és szeressen bele!
Vegye meg most álmai családi házát !!!

A falu látképe a főútról Tapolca irányából Szigliget felé nézve, alatta a házunk a főútról nézve







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése